Om oss

Vad står Kraftkamp för

Vi vill vara en drivande punkt inom strongman & strongwoman!

Vår målsättning är att sprida kunskap och information genom seminarium och informationsartiklar, och att hålla er uppdaterade med nyheter inom sporten.

Vi vill öka möjligheterna till att tävla kontinuerligt för både elit till motionärer vilket vi gör genom bl.a. vår serietävling Gärdsgårdsserien.


TÄVLINGAR

Vi arrangerar löpande strongmantävlingar, inom klasser för alla från nybörjare till elit och vi som är grundarna av Kraftkamp har en bred erfarenhet av just detta.

 

INFORMATION

Vi kommer informera om sporten, sprida den och göra vad vi kan för att hålla aktiva inom sporten uppdaterade och samtidigt få in nya i sporten genom ökad kunskap.

SEMINARIUM

Vi kommer arrangera seminarium inom strongman där vi då jobbar med kunniga profiler inom sporten.
SPECIALSORTIMENT

Vi kommer erbjuda ett sortiment specifikt för kraftsport. Vi kommer aldrig ha flest grejer, men vi har rätt grejer.

Vill du kontakta oss?

 
KLICKA HÄR
Calle, grundare av Kraftkamp

Vi som ligger bakom Kraftkamp

Vi som grundat Kraftkamp träffades genom sporten och har båda ett stort intresse för strongman! Vi brinner för att träna, tävla och utveckla sporten.

 

Kim arrangerade redan tävlingar när Calle började tävla inom strongman, och det är på denna vägen vi har lärt känna varandra och genom åren även arrangerat flera tävlingar tillsammans. Vi kände att vi behövde en plattform att samla allt på som vi ville göra inom sporten och ur dessa idéerna växte tanken om Kraftkamp fram.

Kim, Grundare av Kraftkamp

Calle Johnsson

Grundare Kraftkamp AB

 

Kim Emilsson

Grundare Kraftkamp AB