Sveriges starkaste man 2022

Om evenemanget

Missa inte slaget om att bli Sveriges starkaste man! Tio utvalda män som är starkast i Sverige kommer till Konserthuset i Växjö den 5 november för att göra upp om titeln Sveriges starkaste man! Marcus Yngvesson som vann Sveriges starkaste man 2021 ska försvara titeln mot resterande.  

I finalen kommer de tio starkaste männen i Sverige tävla i sex utmanande grenar för att avgöra vem som kan titulera sig Sveriges starkaste man 2022. Det kommer bli en utmanande och tung tävling med grenar som är unika för strongmansporten, och som är underhållande för hela familjen. Kom och heja på de kämpande atleterna, se svetten rinna och njut av den upplevelse som strongman är! 

Vem får kliva överst på pallen i slutet av dagen?

Bilder från förra årets final!

Deltagare

Marcus Yngvesson
Andreas Ståhlberg
Stefan Bergqvist
Jacob Larsson
David Ebbbeke
Fredrik Johansson
Johnny Hansson
Fredrik Svensson
Harley Andersson
Joachim Kvick

Meet and greet med atleterna

Direkt efter avslutad tävling och prisutdelning kommer alla de tävlande finnas tillgängliga för er som är på plats. Du får då möjlighet att snacka, ta ett kort ihop med din favorit och dessutom så kommer några även ha lite mindre försäljning av produkter från sina egna märken. 

Tävlingsgrenar

Datum & tider

5 november 2022

Dörrarna öppnas upp 09:00
Kom och besök våra företag på plats!

Dörrarna till tävlingssalen öppnar upp 11:00 

Tävlingen startar 12:00

Företag på plats

09:00 öppnar vi dörrarna in till Växjö Konserthus. Då kan du komma och besöka ett antal företag som ställer ut på plats. Vi håller öppet under tävlingen och lokalen stänger för besökare 17:00. 

Entré till detta är kostnadsfritt. 
Välkommen! 

FÖRETAGSINFORMATION

.

.

Här på Viktskivan hittar du träningsutrustning för ditt hemmagym, företagsgym eller kommersiella gym. Vare sig du tränar styrkelyft, crossfit eller bara vill gymma lite hemma så har vi produkter för dig. I vårt sortiment hittar du vår Deadlift Bar, en stång specifikt för marklyft belagd med Cerakote. Vi har HEX HantlarViktskivor och mycket mer som passar din typ av styrketräning! Viktskivan startades 2020 och är ett småländskt företag baserat i kuststaden Västervik.

NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen av det svenska hälso- och träningsinriktade företaget No Carbs Company. Vår första produkt lanserades i december 2014 och vi finns idag på över 40 marknader.

NOCCO är Sveriges mest sålda BCAA-dryck och finns i flera olika funktioner och smaker. NOCCO finns med och utan koffein, med olika mängd BCAA och med och utan kolsyra. Vilken NOCCO passar dina behov bäst?

Följ tävlingsresultat live, se historik och statistik från diverse styrketävlingar!

Vi på NTGear har som mål att hjälpa dig att satsa ordentligt på din träning, så du ska kunna jobba ännu hårdare, nå fler av dina uppsatta mål, men framför allt vill vi att du ska lyckas. För att uppnå just detta samarbetar och arbetar vi tätt ihop med speciellt utvalda atleter för att hela tiden få en kontinuerlig feedback på våra produkter. Allt för att vi tillsammans ska kunna bli snabbare, starkare och hårdare!

Steel Strong skapades genom att försöka skapa utrustning av hög kvalitet tillverkat i Sverige som både hemma gym och komersionella gym kan ta del av!

Sen dess har vi fått göra vad vi älskar, skapa gymutrustning för dem seriösa lyftarna som letar efter säkerhet, funktion och kvalité!

Ända sedan starten 2017 av vårat gym Kraft Gym&Fitness så har målsättningen varit att alltid ställa kundnöjdheten först och att ta fram den bästa träningsutrustningen på marknaden.

Kraft power support är resultatet av många års planering och framtagande av produkter i världsklass.  Det är denna höga standard som har drivit vår tillväxt till det företag vi är idag.

Vi tror på att kundens behov alltid kommer först – vilket innebär att erbjuda exceptionella produkter och tjänster. 

Försäljning av kosttilskott. 

Aware Nutrition är ett företag inom träning och hälsa med fokus på Kosttillskott som är tillverkade i Sverige. Med flera tusentals nöjda kunder och en snabb tillväxt via sociala medier så har Aware Nutrition tagit plats på marknaden på väldigt kort tid. Förutom kosttillskott erbjuder vi även träningskläder & tillbehör.

Wahlanders är känt för sin otroligt höga kvalité på sina bälten. 

Hitta hit & Boende

Har du en bit att åka? Varför inte passa på att stanna kvar i Växjö och kombinera en tung upplevelse med en styrkande övernattning på något av Elit hotell! Vakna upp och käka en god hotellfrukost dagen efter, och kanske till och med samma dag som tävlingen för att i lugn och ta dig till Konserthuset där tävlingen hålls. 

Erbjudandet gäller på både Elit Park hotell och Elit Stadshotellet. Du får 15% rabatt om du bokar via länkarna här nedanför. 

Elite Park Hotel

https://bookings.elite.se/ibe/details.aspx?propertyid=16776&checkin=2022-11-04&group=KRA041122_001&lang=sv

 

Elite Stadshotellet

https://bookings.elite.se/ibe/details.aspx?propertyid=16777&checkin=2022-11-04&group=KRA041122&lang=sv

 

 

OM DU KOMMER MED BIL

Om du kommer med bil ställ in GPS på
Växjö Konserthus
Västra Esplanaden 10-14
352 31 Växjö

Det finns ett antal parkeringsplatser vid konserthuset, men även ett parkeringshus på andra sidan gatan.
Parkeringshus Tegnér
Bibloteksgatan 3A
352 31 Växjö 

 

KOMMER DU MED BUSS ELLER TÅG

För dig som reser till Växjö med buss eller tåg ligger Växjö station inom gångavstånd från både rekommenderat boende och Konserthuset. 

Växjö Konserthus: 650 meter
Elit Park Hotell: 650 meter
Elit stadshotell: 240 meter

 

TAXI

Vid beställning av taxi, uppge Växjö konserthus, Västra esplanaden 10-12, 352 31 Växjö

Växjö taxi 0470-135 00

 

Mat i Växjö

Växjö är fullt av platser att äta! Information och matställen och Växjö finns här: Matställen i Växjö

Missa inte detta - Årets styrkeshow!